Malin Andersson

30 augusti

Kategori: Allmänt

Nu har vi spenderat två dagar i Miami så vi har fått lite mer kläm på stället. Igår så spenderade vi hela dagen på stranden vilket var väldigt skönt då vi inte fick göra det så många dagar i somras! Vädret var toppen, vi har inte påverkats av orkanen alls, så att bada i stora, klarblå vågor och ligga på ljus, fin sand. Alla måltider ingår på vårt hostel så det var smidigt att bara gå upp från stranden och gå dit och äta. Tyvärr så resulterade denna ljuvliga dag i en inte alltför trevlig solbränd kropp, ajajaj! Smällar man får ta om man är alltför positiv och hoppas på att bli brun fort...

Idag har vi tagit det lite lugnare då vi alla kände att vi behövde vara lite borta ifrån solen. Efter lunch så promenerade vi runt i Miami och har kollat runt, hittade en väldigt fin gata med fina butiker och restauranger. Vi ska ju då hålla i pengarna så det blev varken shopping eller ätande för vår del så vi kollade mest runt. Vi försökte hitta Miami Ink men det blev utan resultat så vi ska leta vidare ikväll efter vi har ätit.
 
Hoppas allt är bra med er därhemma! Imorgon är vår sista heldag här och den ska vi nog spendera på stranden ifall inget annat kommer upp. Tyvärr så funkar det inte att lägga upp bilder men så fort det funkar så ska jag dela med mig av dem till er. Ha det bra så hörs vi snart!

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Hej Malin! Så kul att få följa er resa:) Njut och ha det riktigt gott. kram från Martina med familj

  2012-08-31 | 11:27:42
 • Jennifer säger:

  Vi sitter på lunchen nu och jag läser lite för alla så vi har koll på dig :)
  Låter som att det är väldigt bra!! :)
  Alla hälsar så gott från jobbet ;)
  Undrar bara, har du inte dina armband på dig så du inte bränner dig ??!?! ;o
  Så illa ;)
  Ta hand om dig och er och ha en fantastisk resa! Sen ses vi på älgmiddag när du kommer hem! Kramar!

  2012-08-31 | 12:17:03
 • Mats säger:

  Hoppas Annikas förkylning inte sprider sig vidare hos er tjejer. Kul ni redan börjat njuta av sol och bad, även om det blev lite för mycket initialt (känner jag igen).
  Kram på er alla, var rädda om er!

  2012-08-31 | 16:35:27

Kommentera inlägget här: