Malin Andersson

27 augusti

Kategori: Allmänt

 
Ja nu är den här, dagen som har varit väntad i många månader. Ikväll börjar nämligen en resa som ska ta mig jorden runt under hösten 2012. Både lite stressad, nervös men även oerhört förväntansfull sitter jag här och packar det sista medans jag nu även ska försöka mig på att inviga denna reseblogg som ni kan följa mig via. Förhoppningsvis så ska jag uppdatera er med jämna mellanrum så att ni vet vart jag och mina vänner håller hus.

Första stoppet blir Miami där vi landar på tisdag eftermiddag, på lördag drar vi vidare till Karibien och ön Puerto Rico där vi ska hänga tills den 10 september då vi beger oss till Costa Rica och en 32 dagars tur igenom Centralamerika upp till Playa del Carmen i Mexico. Efter det beger jag mig upp i USA igen, västkusten och San Francisco, för att sedan bege mig till Vietnam och resa runt ett tag i Asien.

Så den senaste veckan har jag passat på att säga hejdå till alla underbara vänner, släkt och familj. Kommer tänka på er alla men vi ses snart igen! Nu ska jag ringa till Olliver då han för tillfället befinner sig i Växjö och jobbar och prata med honom för sista gången på svensk mark för ett tag. Så nästa gång ni hör ifrån mig så befinner jag mig på andra sidan Atlanten!
 
 

Kommentarer

  • Eva Tengemark säger:

    Hej Malin!
    Hoppas resan gick bra , ni slapp väl ovädret hoppas jag.
    kram Eva (NJUT nu trots alla förmaningar!!!)

    2012-08-28 | 13:17:50

Kommentera inlägget här: